Acasă » 2011 » Februarie » 26 » Crearea unui text de inghetata in Photoshop Partea 2
04:30
Crearea unui text de inghetata in Photoshop Partea 2

Reduce opacitatea la 60%, precum şi a adăuga un strat masca pentru a elimina zona de texturi care merg dincolo de bastoane.
(Pentru a separa cele două straturi, cu un băţ, utilizaţi Ctrl + click pe stick-ul în primul rând, şi apoi ţineţi apăsată tasta Shift, faceţi clic pe strat cu stick a doua).

Selectaţi stratul textura şi două straturi de tije în paleta de straturi, şi apoi să le contopească într-un strat nou (Alt + Ctrl + E) şi ascunde stratul de original.
cu instrumentul Pen
(Рen tool)circuite modul (modul de cale), să creeze o cale spre partea de sus a baghetă. Cu ajutorul lui, vom face marginea de sus nu este atat de buna. Apăsaţi Ctrl + Enter, pentru a activa de selecţie şi apăsaţi Delete.

Pasul 8. Utilizaţi instrumentele Dimmer  (Burn) si (Dodge), pentru a face zonele mai întunecate şi strălucitoare de inghetata. În imaginea de mai jos puteţi vedea modul în care autorul manipulate regiune din spatele bastoane.

Folosim  (Burn) de data aceasta pe partea de sus a baghetă. Având în vedere direcţia sursei de lumină, atunci acest domeniu ar trebui să arate mai întunecate.

Pasul 9. Efectul Lumina poate contribui la consolidarea unele detalii şi texturi pentru a face inghetata congelate pe efectul aspect mai realist. Şi astfel, a crea un nou grup şi setaţi modul de amestecare pentru ca aceasta să Dodge (Color Dodge). Creaţi un strat în cadrul grupului, să ia o pensula mare, moale alb (duritate - duritate 0%), şi faceţi clic o dată pe inghetata. Reduce opacitate dacă efectul este prea puternic.
Iată rezultatul.

Pasul 10. Aici incepe distractia! Vom crea picaturi si turturi cu stiluri de strat. În primul rând crezut că autorul a fost cu ajutorul picăturilor de scurgerea apei şi imagini, înlocuindu-le moduri de amestec. Cu toate acestea, după mai multe încercări, autorul a decis procedeze cu opţiune, care utilizează perie (Brush) si stratul de stiluri.
Creaţi un nou strat, selectaţi instrumentul Pensulă (Brush), cu rigiditate (duritate) la 100%. Apoi, vopsea picături de inghetata.

Ca. Traducator: Acesta va fi convenabil atragă când configuraţi stilurilor de straturi.

Dublu-clic pe strat cu picaturile de a provoca o fereastră stil de strat. Reduce opacitatea umplere (Fill opacităţii) la 0%.

Adauga un stil de strat de relief (Vevel şi emboss), pentru a oferi picături de adâncime şi relief.

Adauga Shadow (Drop umbră) şi o umbra interior (umbra interioară).

În cele din urmă, vom adăuga Inner Glow (glow interioară) şi Satin (Satin).

Pasul 11. Acum, atunci când configuraţi un strat, puteţi începe picteze!

Pasul 12. Aici este litera a terminat pe primul.

Crearea unui nou strat şi să tragă un efect de umbra, cu o perie moale negru. Reducerea opacitate (Opacity) la acest strat, astfel încât rezultatul va arata mai moale. În cele din urmă, folosind o perie, picături vopsea pe podea.

final touch-îmbunătăţirea contrastului. Doar adăugaţi un nou strat gradient de ajustare hartă (Gradient Map). Set aceste culori: roşu (# ee202e), albastru (# 002874) şi galben (# f9e600). Modul de amestecare pentru acest set strat suprapunere (Overlay) cu opacitate (Opacity) 30%.

Sper că aţi înţeles cum de a crea o "scrisoare de îngheţată" şi puteţi face în acest fel un cuvant intreg sau fraza. Exercitarea şi creativitatea dvs. vă va permite să se joace cu diferite forme şi culori.

Inghetata este gata! Ti-e foame?
Categorie: PhotoEffect | Vizualizări: 784 | Adăugat de: gresnyk | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]